Geriye bakmak veya 'ne güzel dergimizdin sen GA!'

Evet, geriye baktım ve Geniş Açı'nın ne kadar güzel bir dergi olduğunu bir kere daha görerek hüzünlendim. Hüzünlenecek hatta kahredecek çok sebep var şu sıra hayatta, doğru, ama bir kayıp tüm kayıpların bir simgesi oluyor gibi de geliyor bana..Yitirdiklerimizin, ellerimizin arasından kayıp gidenlerin daha çok güzel şeyler, iyi insanlar oluşu bir tesadüf olmasa gerek.

Neyse, aslında Geniş Açı kutularını elime aldığımda, 'hangi sayıya ne yazmışım' diye bakıp hızlıca küçük bir liste yapmaktı amacım, ama dergileri masanın üzerine indirip karıştırmaya başlayınca, kendimi notlar alıp, okumayı planlamadığım yazıları okurken buldum.
50 sayılık içeriğin bir gün web üzerinden de erişilebilir hale gelmesini diledim.

Ben dahil olduğum süreçte yeterince destek olamadığıma ise hâlâ hayıflanıyorum. Belki eski sayılardan kütüphanenizde eksik olanları farketmenize de vesile olurum diye umarak, 2002-2006 arasında yazabildiklerimin bir dökümünü çıkardım. (Her bir sayıyı yayınlanmış olduğu tarihe yerleştirdim, umarım kafa karıştırıcı olmamıştır.)

1 yorum:

  1. Her Geniş Açı dergisi bir diğerini çağırıyor. Ben de bir şeye bakmak isterken birden kendimi masada eski sayıları okurken buluyorum :)

    İlk iki sayı hariç koleksiyonu tamamladığım için de her defasında kendimi kutluyorum.

    Haleluya!

    YanıtlaSil